Ikuspegi normala MARC bista ISBD bista

Euskal sukaldaritzaren antropologia / [egilea] Edorta Agirre Alonso

Nork:Agirre Alonso, EdortaMaterial mota:TestuaTestuaSerie(ak): Oinarrizko liburutegia (Gaiak) ; ; 65Publication details: Donostia : Gaiak, L.G. 2004Deskribapen fisikoa: 166 or. : z.-b. argk. ir. ; 24 cmISBN: 84-87203-00-0Gaia(k): Euskal sukaldaritza | Antropologia -- Euskal HerriaGeneroa/Forma:EIMAk onetsitako materialak | Monografiak Adina / Maila: "Euskal sukaldaritzaren antropologia" liburuan, sukaldaritza historiaren ikuspegitik (elikagaien bilakaera, dieta Erdi Aroan,...) aztertzen da, baita antropologiaren ikuspuntutik ere (auzolanaren ondorengo otorduak, solstizioaren inguruko ohiturak...), eta soziologia kontuan hartuta (arrain-eskasia dela eta lehorreko ekoizpena, jatetxe garestien gaitzak, pintxoen mistika...).
Aleak
Item mota Current library Material mota Katalogo zenbakia Statusa Itzultze data Barra-kodea
Inprimatuak osagarriak Inprimatuak osagarriak Eima Katalogoa
Monografia 641.5(466EH) AGI eus Ale eskuragarriak 1002476
Inprimatuak osagarriak Inprimatuak osagarriak Eima Katalogoa
Monografia 641.5(466EH) AGI eus Ale eskuragarriak 1002475

2004/06/18

"Euskal sukaldaritzaren antropologia" liburuan, sukaldaritza historiaren ikuspegitik (elikagaien bilakaera, dieta Erdi Aroan,...) aztertzen da, baita antropologiaren ikuspuntutik ere (auzolanaren ondorengo otorduak, solstizioaren inguruko ohiturak...), eta soziologia kontuan hartuta (arrain-eskasia dela eta lehorreko ekoizpena, jatetxe garestien gaitzak, pintxoen mistika...).

2004/06/18

There are no comments on this title.

to post a comment.

Egin klik irudi batetan bisualizadorean ikusteko

Documento sin título

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Otaola 29, Eibar - 943-202748 eimakatalogoa@gmail.com