Euskal sukaldaritzaren antropologia / [egilea] Edorta Agirre Alonso
Material mota:TestuaSerie(ak): Oinarrizko liburutegia (Gaiak) ; ; 65Publication details: Donostia : Gaiak, L.G. 2004Deskribapen fisikoa: 166 or. : z.-b. argk. ir. ; 24 cmISBN: 84-87203-00-0Gaia(k): Euskal sukaldaritza | Antropologia -- Euskal HerriaGeneroa/Forma:EIMAk onetsitako materialak | Monografiak Adina / Maila: "Euskal sukaldaritzaren antropologia" liburuan, sukaldaritza historiaren ikuspegitik (elikagaien bilakaera, dieta Erdi Aroan,...) aztertzen da, baita antropologiaren ikuspuntutik ere (auzolanaren ondorengo otorduak, solstizioaren inguruko ohiturak...), eta soziologia kontuan hartuta (arrain-eskasia dela eta lehorreko ekoizpena, jatetxe garestien gaitzak, pintxoen mistika...).Item mota | Current library | Material mota | Katalogo zenbakia | Statusa | Itzultze data | Barra-kodea |
---|---|---|---|---|---|---|
Inprimatuak osagarriak | Eima Katalogoa | Monografia | 641.5(466EH) AGI eus | Ale eskuragarriak | 1002476 | |
Inprimatuak osagarriak | Eima Katalogoa | Monografia | 641.5(466EH) AGI eus | Ale eskuragarriak | 1002475 |
2004/06/18
"Euskal sukaldaritzaren antropologia" liburuan, sukaldaritza historiaren ikuspegitik (elikagaien bilakaera, dieta Erdi Aroan,...) aztertzen da, baita antropologiaren ikuspuntutik ere (auzolanaren ondorengo otorduak, solstizioaren inguruko ohiturak...), eta soziologia kontuan hartuta (arrain-eskasia dela eta lehorreko ekoizpena, jatetxe garestien gaitzak, pintxoen mistika...).
2004/06/18
There are no comments on this title.