Ikuspegi normala MARC bista ISBD bista

Sukaldaritza-teknologia : sukaldaritza-prozesuen oinarri zientifikoak [Interneteko baliabidea] / Encarnación Goikoetxea Osés

Nork:Goikoetxea Osés, EncarnaciónKolaboratzailea(k):Udako Euskal UnibertsitateaMaterial mota:TestuaTestuaSerie(ak): BuruxkakPublication details: Bilbo : Udako Euskal Unibertsitatea , 2010Deskribapen fisikoa: 242 or. : ir. ; 24 cmISBN: 978-84-8438-331-4Gaia(k): Elikagaigintzako teknologiaGeneroa/Forma:Baliabide digitalak | Monografiak Sareko errekurtsoak:Liburuaren bertsio digitala (Buruxkak) Adina / Maila: Giza Elikadura eta Dietetika Ikasketetarako testuliburu moduan sortua izan arren, liburu honetan bildutako informazioa baliagarria izango da beste unibertsitateko ikasle eta irakasleentzat nahiz elikagaien teknologian eta prozesatzean interesatutako edozein sukaldari edo sukaldaritza-zalerentzat. Sukaldaritza-teknologia izeneko diziplina zientifikoa Elikagaien Teknologiaren atal bat da eta azaltzen du nola hainbat eragiketaren eta prozesuren bidez elikagaiak (osagaiak) plater kozinatu bilakatzen diren, zein kontsumitzeko egokiak diren. Gauzak horrela, liburu honetan sukaldaritza-prozesuen oinarri zientifiko batzuk azaltzen dira: zenbait egosketa-metodoren sailkapena eta gertatutako masa- eta energia-transferentzia, erabilitako ekipoak, sukaldaritza-aplikazioak eta, batez ere, eragina elikagaian, hau da, egosketa-prozesuan zehar jakian gertatzen diren aldaketa nutritiboak eta sentsorialak, funtsezkoa baita dietak egiterakoan eta aholkularitza ematerakoan Giza Elikadura eta Dietetika ikasleek aldaketa horiek ondo ezagutzea. Halaber, liburuan laburki azaltzen dira sukalde profesionalaren diseinua eta higiene-oinarriak, eta elikagaien kontserbazioa eta aurreprestakuntza.
Item hau agertzen den zerrenda(k) Buruxkak - UEU
Aleak
Item mota Current library Material mota Katalogo zenbakia Statusa Itzultze data Barra-kodea
Inprimatuak osagarriak Inprimatuak osagarriak Eima Katalogoa
Monografia 641.42/.44 GOI suk Ale eskuragarriak 1021142

Giza Elikadura eta Dietetika Ikasketetarako testuliburu moduan sortua izan arren, liburu honetan bildutako informazioa baliagarria izango da beste unibertsitateko ikasle eta irakasleentzat nahiz elikagaien teknologian eta prozesatzean interesatutako edozein sukaldari edo sukaldaritza-zalerentzat. Sukaldaritza-teknologia izeneko diziplina zientifikoa Elikagaien Teknologiaren atal bat da eta azaltzen du nola hainbat eragiketaren eta prozesuren bidez elikagaiak (osagaiak) plater kozinatu bilakatzen diren, zein kontsumitzeko egokiak diren. Gauzak horrela, liburu honetan sukaldaritza-prozesuen oinarri zientifiko batzuk azaltzen dira: zenbait egosketa-metodoren sailkapena eta gertatutako masa- eta energia-transferentzia, erabilitako ekipoak, sukaldaritza-aplikazioak eta, batez ere, eragina elikagaian, hau da, egosketa-prozesuan zehar jakian gertatzen diren aldaketa nutritiboak eta sentsorialak, funtsezkoa baita dietak egiterakoan eta aholkularitza ematerakoan Giza Elikadura eta Dietetika ikasleek aldaketa horiek ondo ezagutzea. Halaber, liburuan laburki azaltzen dira sukalde profesionalaren diseinua eta higiene-oinarriak, eta elikagaien kontserbazioa eta aurreprestakuntza.

Bizkaiko Foru Aldundia. Kultura Saila

There are no comments on this title.

to post a comment.

Egin klik irudi batetan bisualizadorean ikusteko

Documento sin título

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Otaola 29, Eibar - 943-202748 eimakatalogoa@gmail.com